Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oszczędna i smaczna przekąska.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7612
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2697
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7612
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2697
Składniki
Wykonanie: Wędlinę pokroić i zmielić . Pieczarki , cebulę obrać, opłukać, posiekać, podlać wywarem z tłuszczem i dusić około 20 minut. Następnie dodać wędlinę, zaciągnąć śmietaną wymieszaną z mąką, przyprawić do smaku i zagotować. Bułeczki naciąć od góry, zdjąć czapeczki, wyjąć miąższ. Następnie napełnić przygotowanym farszem, przykryć czapeczkami i ułożyć na blaszce. Posmarować masłem, przycisną dobrze czapeczki. Piec w piekarniku do zrumienienia aż będą chrupiące. Podawać na ciepło jako przekąskę.