Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i dość szybkie w przygotowaniu dobre na każdą okazje:wystawne przyjęcie i spotkanie ze znajomymi przy piwie!!!!:))
Sałatka idealna do pracy - z indykiem, kremowym i orzechowym serem Gruyère i...
Odsłon: 6
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10229
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 186
Plasterki limonki w rumie z goździkami i kardamonem. To pyszny dodatek do roz...
Odsłon: 32
Wyjątkowo lekkie i puszyste muffinki limonkowe z limonkowym kremem. Skórka na...
Odsłon: 27
Sałatka idealna do pracy - z indykiem, kremowym i orzechowym serem Gruyère i...
Odsłon: 6
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10229
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 186
Plasterki limonki w rumie z goździkami i kardamonem. To pyszny dodatek do roz...
Odsłon: 32
Wyjątkowo lekkie i puszyste muffinki limonkowe z limonkowym kremem. Skórka na...
Odsłon: 27
Składniki
-cebulę kroimy w kostkę, kapustę odsączamy z wody i szatkujemy na mniejsze kawałki -mięso podsmażamy z cebulą i później dodajemy do tego kapustę -całość doprawiamy do smaku pieprzem i kucharkiem - ciasto francuskie rozwijamy i wycinamy z niego kwadraty o długości ok 10 cm -na środek każdego kwadracika nakładamy farsz ,zwijamy i zaklejamy jego boki tak aby powstał prostokąt -tak przygotowane paszteciki smarujemy żółtkiem jaja i delikatnie nakłuwamy w 2-3 miejscach widelcem -pieczemy w piekarniku nagrzanym do 200 st ok 15 minut Smaczne na ciepło a także na zimno.Smacznego!!!