Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i dość szybkie w przygotowaniu dobre na każdą okazje:wystawne przyjęcie i spotkanie ze znajomymi przy piwie!!!!:))
-cebulę kroimy w kostkę, kapustę odsączamy z wody i szatkujemy na mniejsze kawałki
-mięso podsmażamy z cebulą i później dodajemy do tego kapustę
-całość doprawiamy do smaku pieprzem i kucharkiem
- ciasto francuskie rozwijamy i wycinamy z niego kwadraty o długości ok 10 cm
-na środek każdego kwadracika nakładamy farsz ,zwijamy i zaklejamy jego boki tak aby powstał prostokąt
-tak przygotowane paszteciki smarujemy żółtkiem jaja i delikatnie nakłuwamy w 2-3 miejscach widelcem
-pieczemy w piekarniku nagrzanym do 200 st ok 15 minut
Smaczne na ciepło a także na zimno.Smacznego!!!
dzis moje paszteciki bedą ze wszystkim co mam w lodowce :) czyli: Pasztet po...
Odsłon: 15763
Pyszne, delikatne oraz pożywne placki z cukinii i marchewki. Możemy serwować...
Odsłon: 112
Zdrowy, lekki i niesamowicie smaczny dodatek do obiadu. Gotowana moda kapusta...
Odsłon: 27078
Danie na ciepłe dni. Ziemniaki okraszone skwarkami z cebulką, podane z chłodn...
Odsłon: 776
Szybki i łatwy przepis na pyszne i zdrowe danie obiadowe
Odsłon: 155
Szybkie i smaczne bułeczki tym razem z rabarbarem.Najlepiej smakują z owocami...
Odsłon: 858
Pyszne, delikatne oraz pożywne placki z cukinii i marchewki. Możemy serwować...
Odsłon: 112
Zdrowy, lekki i niesamowicie smaczny dodatek do obiadu. Gotowana moda kapusta...
Odsłon: 27078
Danie na ciepłe dni. Ziemniaki okraszone skwarkami z cebulką, podane z chłodn...
Odsłon: 776
Szybki i łatwy przepis na pyszne i zdrowe danie obiadowe
Odsłon: 155
Szybkie i smaczne bułeczki tym razem z rabarbarem.Najlepiej smakują z owocami...
Odsłon: 858
Składniki
-cebulę kroimy w kostkę, kapustę odsączamy z wody i szatkujemy na mniejsze kawałki -mięso podsmażamy z cebulą i później dodajemy do tego kapustę -całość doprawiamy do smaku pieprzem i kucharkiem - ciasto francuskie rozwijamy i wycinamy z niego kwadraty o długości ok 10 cm -na środek każdego kwadracika nakładamy farsz ,zwijamy i zaklejamy jego boki tak aby powstał prostokąt -tak przygotowane paszteciki smarujemy żółtkiem jaja i delikatnie nakłuwamy w 2-3 miejscach widelcem -pieczemy w piekarniku nagrzanym do 200 st ok 15 minut Smaczne na ciepło a także na zimno.Smacznego!!!
Przepisy Przekąski
Przekąski
Rożki z tortilli
Przekąski
Młoda kapusta z pieczarkami
Przekąski
Imprezowe siekacze drobioe
Przekąski
Szaszłyki z faszerowanej papryki
Rożki z tortilli
Rożki z tortilli to świetna propozycja na imprezową przekąskę, ale także zdro...
Odsłon: 245
Młoda kapusta z pieczarkami
Aromatyczna młoda kapusta z dodatkiem pieczarek to doskonała propozycja na le...
Odsłon: 462