Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne paszteciki z kapustą i grzybami idealne do barszczu czerwonego na wigilię i święta, jak również na inne okazje, można użyć dowolnych grzybów leśnych lub pieczarek.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1019
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4659
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1313
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1019
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4659
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1313
Składniki
Kapustę kiszoną ugotuj do miękkości. Na patelni rozgrzej olej dodaj pokrojoną cebulę i pieczarki. Podsmaż do miękkości. Kapustę i pieczarki zmiel w maszynce dopraw solą i pieprzem.
Z podanych składników zagnieść kruche ciasto. Ciasto rozwałkuj pokrój na szerokie ok.10 cm paski nakładaj farsz, sklejaj ,uformuje wałek i krój ukośnie na prostokąty dowolnej wielkości. Układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, wierzch posmaruj roztrzepanym jajkiem i posyp kminkiem. Piecz około 20-25 minut w temperaturze 180 st.