Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiem że to nie są ''''prawdziwe'''' paszteciki.Pasztecikami nazwała je moja córka i tak już zostało.Mimo wszystko są pyszne
Polecam, pychota.
Odsłon: 227
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 44
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 125
Polecam, pychota.
Odsłon: 227
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 44
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 125
Składniki
Pieczarki i cebule kroimy w kostkę,podsmażamy.Przyprawiamy do smaku i odstawiamy do ostygnięcia.Z ciasta kroimy kwadraty (wyjdzie 6) ukladamy plasterek sera i porcje pieczarek,składamy każdym rogiem do środka i lekko sklejamy.Wierzch smarujemy bialkiem.Układamy na pergaminie,pieczemy ok 20 min w tem 180st C
Te ''''paszteciki'''' można zrobic o rożnych kształtach.Ja najczęściej robie w kształcie koperty,sakiewki lub poprostu zawijam rulonik.