Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiem że to nie są ''''prawdziwe'''' paszteciki.Pasztecikami nazwała je moja córka i tak już zostało.Mimo wszystko są pyszne
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 90
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18680
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7152
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30797
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 90
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18680
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7152
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30797
Składniki
Pieczarki i cebule kroimy w kostkę,podsmażamy.Przyprawiamy do smaku i odstawiamy do ostygnięcia.Z ciasta kroimy kwadraty (wyjdzie 6) ukladamy plasterek sera i porcje pieczarek,składamy każdym rogiem do środka i lekko sklejamy.Wierzch smarujemy bialkiem.Układamy na pergaminie,pieczemy ok 20 min w tem 180st C
Te ''''paszteciki'''' można zrobic o rożnych kształtach.Ja najczęściej robie w kształcie koperty,sakiewki lub poprostu zawijam rulonik.