Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiem że to nie są ''''prawdziwe'''' paszteciki.Pasztecikami nazwała je moja córka i tak już zostało.Mimo wszystko są pyszne
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12122
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 25
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2125
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 218
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12122
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 25
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2125
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 218
Składniki
Pieczarki i cebule kroimy w kostkę,podsmażamy.Przyprawiamy do smaku i odstawiamy do ostygnięcia.Z ciasta kroimy kwadraty (wyjdzie 6) ukladamy plasterek sera i porcje pieczarek,składamy każdym rogiem do środka i lekko sklejamy.Wierzch smarujemy bialkiem.Układamy na pergaminie,pieczemy ok 20 min w tem 180st C
Te ''''paszteciki'''' można zrobic o rożnych kształtach.Ja najczęściej robie w kształcie koperty,sakiewki lub poprostu zawijam rulonik.