Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis do domu przyniosła moja Sis. Niby drożdżowe, a nie trzeba na nie czekać godzinami:) Idealne do barszczu czerwonego lub grzybowego. Albo po prostu najzwyczajniej na świecie solo:)
Obrane pieczarki ścieramy na tarce o małych oczkach. Cebulę kroimy drobniutko i podsmażamy na patelni. Dodajemy pieczarki, smażymy, ąz część soków odparuje. Ściągamy z ognia. Do gorących pieczarek wbijamy 2 jajka i dodajemy bułkę tartą tak aby zabrała wodę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Z podanych składników wyrabiamy ciasto. Odczekujemy 20 min. żeby wyrosło. Rozwałkowujemy na długi pasek, kładziemy farsz, zawijamy i kroimy w małe paszteciki. Smarujemy dodatkowo po wierzchu jajkiem. Wkłądamy do piekarnika i w temp. ok. 170 stopni pieczemy aż się zrumieni.
Sos kurkowy który dzisiaj przygotowałam jest bardzo smaczny. Jego gęstość uzy...
Odsłon: 45
Bardzo lubię takie oto keksy. Mój keks który polecam jest delikatny ,wilgotny...
Odsłon: 45
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 4261
Najlepsza na letnie upały jest domowa lemoniada z owocami, lodem i miętą. Jes...
Odsłon: 199
Autorski przepis na smaczne i kruche roladki na niedzielny obiad.
Odsłon: 85
Sos kurkowy który dzisiaj przygotowałam jest bardzo smaczny. Jego gęstość uzy...
Odsłon: 45
Bardzo lubię takie oto keksy. Mój keks który polecam jest delikatny ,wilgotny...
Odsłon: 45
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 4261
Najlepsza na letnie upały jest domowa lemoniada z owocami, lodem i miętą. Jes...
Odsłon: 199
Autorski przepis na smaczne i kruche roladki na niedzielny obiad.
Odsłon: 85
Składniki
Obrane pieczarki ścieramy na tarce o małych oczkach. Cebulę kroimy drobniutko i podsmażamy na patelni. Dodajemy pieczarki, smażymy, ąz część soków odparuje. Ściągamy z ognia. Do gorących pieczarek wbijamy 2 jajka i dodajemy bułkę tartą tak aby zabrała wodę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Z podanych składników wyrabiamy ciasto. Odczekujemy 20 min. żeby wyrosło. Rozwałkowujemy na długi pasek, kładziemy farsz, zawijamy i kroimy w małe paszteciki. Smarujemy dodatkowo po wierzchu jajkiem. Wkłądamy do piekarnika i w temp. ok. 170 stopni pieczemy aż się zrumieni.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Babeczki z borówkami
Przekąski
Twaróg w chlebie
Przekąski
Racuchy drożdżowe z jabłkiem jak u babci
Przekąski
Tarta warzywno - grzybowa
Babeczki z borówkami
Smaczne i szybkie w wykonaniu babeczki z borówkami które zachwycą twoich znaj...
Odsłon: 657
Twaróg w chlebie
Będąc w odwiedzinach na wsi, zostałam poczęstowana nadziewanym chlebem. Chle...
Odsłon: 88