Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostałam od znajomej. Błyskawicznie się robi.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30940
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3647
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4614
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30940
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3647
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4614
Składniki
Mięso, cebulę i liśc laurowy wrzucic do szybkowaru i zagotowac do rozpadnięcia się mięsa. Po ugotowaniu wyjąc liśc laurowy, wrzucic wekę, poczekac aż namoknie i wszystko razem porządnie zmiksowac, dodając w międzyczasie jajka. Przyprawic sporą ilością pieprzu, dodac też pieprz ziołowy, sól, zmielone ziele ang. oraz gałkę muszkatołową.
Masę wylac na blachę (wyłożoną papierem do pieczenia). Piec w temperaturze 180 stopni przez około godzinę.