Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie. Dziś przygotowałam dla Was przepis na pyszny pasztet z cukinii. Mamy sezon na cukinię, jest już w naszych ogródkach więc musicie koniecznie ten pasztet zrobić.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10541
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6083
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5335
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12945
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4691
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10541
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6083
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5335
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12945
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4691
Składniki
Do dużej miski wrzuć cukinię i marchew startą na tarce, oraz wszystkie inne składniki. Dodaj przyprawy oraz bułkę tartą i wymieszaj. Wyłóż do keksówki i piecz w temp 200 stopni godzinę. Dokładny przepis video. Oglądnij.