Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis na potrawę Wigilijną. Pasztet jest super.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1718
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1512
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1483
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1758
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1718
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1512
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1483
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1758
Składniki
Wykonanie: Grzyby dokładnie opłukać, zalać wodą i pozostawić do następnego dnia, po czym ugotować do miękkości. Bułkę tartą zalać śmietaną, wymieszać i odstawić na pół godziny. Grzyby zmielić razem z cebulą, połączyć z namoczoną bułką tartą, orzechami, jajkami, przyprawami do smaku.
Dokładnie wymieszać, przełożyć do przygotowanej formy keksowej.
Piec w temperaturze 160 stopni przez około 40 minut. Super potrwa na stół Wigilijny.