Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis na potrawę Wigilijną. Pasztet jest super.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 854
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5846
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9676
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 306
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 854
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5846
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9676
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 306
Składniki
Wykonanie: Grzyby dokładnie opłukać, zalać wodą i pozostawić do następnego dnia, po czym ugotować do miękkości. Bułkę tartą zalać śmietaną, wymieszać i odstawić na pół godziny. Grzyby zmielić razem z cebulą, połączyć z namoczoną bułką tartą, orzechami, jajkami, przyprawami do smaku.
Dokładnie wymieszać, przełożyć do przygotowanej formy keksowej.
Piec w temperaturze 160 stopni przez około 40 minut. Super potrwa na stół Wigilijny.