Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Penne w sosie koperkowym z cieciorką - smacznie i prosto! Więcej na blogu
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 138
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 16
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17321
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 138
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 16
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17321
Składniki
Makaron gotujemy według instrukcji na opakowaniu i lekko studzimy. Potem robimy sos koperkowy. Do blendera wkładamy koperek, dodajemy oliwę z oliwek, sok z cytryny i przyprawy, a następnie miksujemy. Gotowy sos mieszamy z makaronem, dodajemy cieciorkę i znowu mieszamy. Do smaku posypujemy potrawę serem.