Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska na zakrapiany wieczór.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1593
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232008
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5084
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1593
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232008
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5084
Składniki
Wykonanie: Pieczarki dokładnie oczyścić, lekko posoli i posypać pieprzem. Mięso pokroić w kostkę i podsmażyć na rumiano na oleju. Szczypiorek, natkę pietruszki drobno posiekać i wymieszać z mięsem Nadziewać pieczarki i przykryć kawałkiem żółtego sera. Zapiec w piekarniku nagrzanym do 170 stopni przez 10 minut.