Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska na zakrapiany wieczór.
Świetna do grilla lub do pracy
Odsłon: 118
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 54
To przepis na wyjątkowe krokiety wiosenne. Wystarczą ci ugotowane placki i fa...
Odsłon: 102
Świetna do grilla lub do pracy
Odsłon: 118
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 54
To przepis na wyjątkowe krokiety wiosenne. Wystarczą ci ugotowane placki i fa...
Odsłon: 102
Składniki
Wykonanie: Pieczarki dokładnie oczyścić, lekko posoli i posypać pieprzem. Mięso pokroić w kostkę i podsmażyć na rumiano na oleju. Szczypiorek, natkę pietruszki drobno posiekać i wymieszać z mięsem Nadziewać pieczarki i przykryć kawałkiem żółtego sera. Zapiec w piekarniku nagrzanym do 170 stopni przez 10 minut.