Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska na zakrapiany wieczór.
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9925
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8911
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6327
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9925
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8911
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6327
Składniki
Wykonanie: Pieczarki dokładnie oczyścić, lekko posoli i posypać pieprzem. Mięso pokroić w kostkę i podsmażyć na rumiano na oleju. Szczypiorek, natkę pietruszki drobno posiekać i wymieszać z mięsem Nadziewać pieczarki i przykryć kawałkiem żółtego sera. Zapiec w piekarniku nagrzanym do 170 stopni przez 10 minut.