Do góry

Przekąski Przepis na:

Pieczarki faszerowane kurczakiem

Pieczarki faszerowane kurczakiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 2421 Ocena: 15985

Dodano:

Odsłon: 4587

Szybka przekąska na zakrapiany wieczór.

Składniki

  • pieczarki świeże 6 szt.
  • filet z kurczaka 20 dag
  • szczypiorek ½ pęczka
  • natka pietruszki ½ pęczka
  • sól i pieprz do smaku
  • ser żółty z dziurami
  • olej do smażenia
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Pieczarki dokładnie oczyścić, lekko posoli i posypać pieprzem. Mięso pokroić w kostkę i podsmażyć na rumiano na oleju. Szczypiorek, natkę pietruszki drobno posiekać i wymieszać z mięsem Nadziewać pieczarki i przykryć kawałkiem żółtego sera. Zapiec w piekarniku nagrzanym do 170 stopni przez 10 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń