Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki faszerowane z wersji wege z serem feta i przyprawami. Możecie przyrządzić je na grillu elektrycznym, w piekarniku lub na patelni. Banalnie proste i mega smaczne.
Pieczarki dokładnie myjemy i oczyszczamy, pozbywamy się trzonków, które drobno siekamy (posłużą nam do nadzienia) Kapelusze przekładamy na papierowy ręcznik.
Fetę rozgniatamy widelcem i mieszamy z twarożkiem. Czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do sera wraz z posiekanymi trzonkami pieczarek. Na koniec siekamy tymianek i przekładamy do serowej masy. Całość doprawiamy solą i pieprzem.
Faszerujemy kapelusze pieczarek. Na górę dajemy odrobinę masła. Faszerowane pieczarki posypujemy natką pietruszki.
Pieczarki umieszczamy na rozgrzanym grillu elektrycznym, patelni lub w nagrzanym piekarniku. Po 10-15 minutach przekąska jest gotowa do jedzenia.
ułożony na pomidorach i papryce,polany pachnącą oliwą i posypany ziołami ma n...
Odsłon: 255
Danie z kuchni greckiej. W oryginalnym przepisie zapieka się cebulę czerwoną
Odsłon: 11003
Pyszne pierogi z jabłkowo serowym nadzieniem z dodatkiem cynamonu polane prze...
Odsłon: 116
W sezonie cukiniowym warto wykorzystać te pyszne i wartościowe warzywo, u mni...
Odsłon: 36
Pyszne szybkie i lekkie danie obiadowe naleśniki z białym serem i jabłkami pr...
Odsłon: 776
Pyszna, zdrowa i lekka sałatka z pomidorów, cebuli i szczypiorku.Warzywa poch...
Odsłon: 2332
Pyszny i puszysty sernik na kruchym cieście z polewą czekoladową idealny na r...
Odsłon: 95
Dzisiej idziemy w innym kierunku, ponieważ głównym składnikiem jest melon, kt...
Odsłon: 30
Pyszne pierogi z jabłkowo serowym nadzieniem z dodatkiem cynamonu polane prze...
Odsłon: 116
W sezonie cukiniowym warto wykorzystać te pyszne i wartościowe warzywo, u mni...
Odsłon: 36
Pyszne szybkie i lekkie danie obiadowe naleśniki z białym serem i jabłkami pr...
Odsłon: 776
Pyszna, zdrowa i lekka sałatka z pomidorów, cebuli i szczypiorku.Warzywa poch...
Odsłon: 2332
Pyszny i puszysty sernik na kruchym cieście z polewą czekoladową idealny na r...
Odsłon: 95
Dzisiej idziemy w innym kierunku, ponieważ głównym składnikiem jest melon, kt...
Odsłon: 30
Składniki
Pieczarki dokładnie myjemy i oczyszczamy, pozbywamy się trzonków, które drobno siekamy (posłużą nam do nadzienia) Kapelusze przekładamy na papierowy ręcznik.
Fetę rozgniatamy widelcem i mieszamy z twarożkiem. Czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do sera wraz z posiekanymi trzonkami pieczarek. Na koniec siekamy tymianek i przekładamy do serowej masy. Całość doprawiamy solą i pieprzem.
Faszerujemy kapelusze pieczarek. Na górę dajemy odrobinę masła. Faszerowane pieczarki posypujemy natką pietruszki.
Pieczarki umieszczamy na rozgrzanym grillu elektrycznym, patelni lub w nagrzanym piekarniku. Po 10-15 minutach przekąska jest gotowa do jedzenia.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Placki ziemniaczano cukiniowe
Przekąski
Summer Rolls
Przekąski
Pasztet z warzyw z rosołu
Przekąski
Krążki cukinii w panierce
Placki ziemniaczano cukiniowe
W sezonie cukiniowym warto wykorzystać te pyszne i wartościowe warzywo, u mni...
Odsłon: 36
Summer Rolls
Summer Rolls z sosem brzoskwiniowo-orzechowym. Ruloniki z papieru ryżowego wy...
Odsłon: 241