Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna przystawka na domowe imprezy lub prosta w przygotowaniu przekąska czyli pieczarki smażone na maśle, to danie na widok którego wszyscy moi domownicy zacierają ręce z radości. Potrawa najlepiej smakuje podana na gorąco i posypana natką pietruszki z pieczywem.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 439
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 115
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 439
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 115
Składniki
Opłukaną natkę pietruszki siekamy. Pieczarki myjemy i osuszamy a następnie smażymy na klarowanym maśle do momentu aż lekko zbrązowieją od czasu do czasu mieszając. Pod koniec smażenia pieczarki doprawiamy solą i pieprzem. Usmażone pieczarki odsączamy z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku i posypujemy zielenią.