Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna przystawka na domowe imprezy lub prosta w przygotowaniu przekąska czyli pieczarki smażone na maśle, to danie na widok którego wszyscy moi domownicy zacierają ręce z radości. Potrawa najlepiej smakuje podana na gorąco i posypana natką pietruszki z pieczywem.
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 4492
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 270
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13371
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2657
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 4492
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 270
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13371
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2657
Składniki
Opłukaną natkę pietruszki siekamy. Pieczarki myjemy i osuszamy a następnie smażymy na klarowanym maśle do momentu aż lekko zbrązowieją od czasu do czasu mieszając. Pod koniec smażenia pieczarki doprawiamy solą i pieprzem. Usmażone pieczarki odsączamy z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku i posypujemy zielenią.