Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna przystawka na domowe imprezy lub prosta w przygotowaniu przekąska czyli pieczarki smażone na maśle, to danie na widok którego wszyscy moi domownicy zacierają ręce z radości. Potrawa najlepiej smakuje podana na gorąco i posypana natką pietruszki z pieczywem.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1846
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5649
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5623
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1846
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5649
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5623
Składniki
Opłukaną natkę pietruszki siekamy. Pieczarki myjemy i osuszamy a następnie smażymy na klarowanym maśle do momentu aż lekko zbrązowieją od czasu do czasu mieszając. Pod koniec smażenia pieczarki doprawiamy solą i pieprzem. Usmażone pieczarki odsączamy z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku i posypujemy zielenią.