Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trudno im się oprzeć :)))
Polecam.
Odsłon: 1290
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1670
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1151
Polecam.
Odsłon: 1290
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1670
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1151
Składniki
pieczarki obrać. W garnuszku półlitrowym pokłócić jajka, do miseczki nasypać bułkę tartą. Wbić widelec w ogonek pieczarki i zamoczyć z jajku, a następnie w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Usmażone pieczarki przełożyć do naczynia, w którym będą się marynować. Do słoik dodać pokrojoną w plasterki cebulę, liść laurowy i ziele angielskie.