Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trudno im się oprzeć :)))
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25884
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3054
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1397
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25884
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3054
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1397
Składniki
pieczarki obrać. W garnuszku półlitrowym pokłócić jajka, do miseczki nasypać bułkę tartą. Wbić widelec w ogonek pieczarki i zamoczyć z jajku, a następnie w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Usmażone pieczarki przełożyć do naczynia, w którym będą się marynować. Do słoik dodać pokrojoną w plasterki cebulę, liść laurowy i ziele angielskie.