Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trudno im się oprzeć :)))
Polecam.
Odsłon: 324
Polecam. Cytryna i kolendra to dobre dodatki do śledzi.
Odsłon: 246
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2483
Śledzik zapiekany a'la kapsalon na gorąco i nie tylko na święta Skład to śle...
Odsłon: 51
Polecam.
Odsłon: 324
Polecam. Cytryna i kolendra to dobre dodatki do śledzi.
Odsłon: 246
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2483
Śledzik zapiekany a'la kapsalon na gorąco i nie tylko na święta Skład to śle...
Odsłon: 51
Składniki
pieczarki obrać. W garnuszku półlitrowym pokłócić jajka, do miseczki nasypać bułkę tartą. Wbić widelec w ogonek pieczarki i zamoczyć z jajku, a następnie w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Usmażone pieczarki przełożyć do naczynia, w którym będą się marynować. Do słoik dodać pokrojoną w plasterki cebulę, liść laurowy i ziele angielskie.