Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trudno im się oprzeć :)))
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 304
Królowa grilla :)
Odsłon: 90
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 72
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 90
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 215
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 304
Królowa grilla :)
Odsłon: 90
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 72
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 90
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 215
Składniki
pieczarki obrać. W garnuszku półlitrowym pokłócić jajka, do miseczki nasypać bułkę tartą. Wbić widelec w ogonek pieczarki i zamoczyć z jajku, a następnie w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Usmażone pieczarki przełożyć do naczynia, w którym będą się marynować. Do słoik dodać pokrojoną w plasterki cebulę, liść laurowy i ziele angielskie.