Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trudno im się oprzeć :)))
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 490
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 253
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9669
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1123
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4469
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 490
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 253
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9669
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1123
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4469
Składniki
pieczarki obrać. W garnuszku półlitrowym pokłócić jajka, do miseczki nasypać bułkę tartą. Wbić widelec w ogonek pieczarki i zamoczyć z jajku, a następnie w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Usmażone pieczarki przełożyć do naczynia, w którym będą się marynować. Do słoik dodać pokrojoną w plasterki cebulę, liść laurowy i ziele angielskie.