Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki najpierw smażymy w cieśnie, następnie marynujemy w zalewie. Ciekawa przekąska na sylwestrowy stół.
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4013
Pyszna sałatka ziemniaczana z rzodkiewką , ogórkiem i zieloną pietruszką idea...
Odsłon: 204
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 101
Pyszna sałatka ziemniaczana z rzodkiewką , ogórkiem i zieloną pietruszką idea...
Odsłon: 204
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 101
Składniki
Pieczarki dokładnie oczyść. Jaja, mąkę, mleko i olej dokładnie zmiksuj przy użyciu miksera. Dodaj słodką paprykę, dopraw pieprzem i solą. Pieczarki maczaj w cieście, smaż na złoty kolor. Cebulę obierz i pokrój w cienkie piórka. Składniki zalewy zagotuj razem z cebulą. Gorącą zalewą zalej pieczarki.
Przepisy Przekąski
Przekąski
PLACKI ZIEMNIACZANE Z SERKIEM STRACCIATELLA
Przekąski
Kalafior w cieście
Przekąski
Grillowane mini kebaby
Przekąski
Szparagi z serem i boczkiem
PLACKI ZIEMNIACZANE Z SERKIEM STRACCIATELLA
Kto lubi placki ziemniaczane ? podam dziś przepis na placki z dodatkiem serka...
Odsłon: 37
Kalafior w cieście
Kalafior w cieście to ciekawa propozycja na szybką i pyszną przekąskę. Smażen...
Odsłon: 12898