Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki najpierw smażymy w cieśnie, następnie marynujemy w zalewie. Ciekawa przekąska na sylwestrowy stół.
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 267
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 520
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 267
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 520
Składniki
Pieczarki dokładnie oczyść. Jaja, mąkę, mleko i olej dokładnie zmiksuj przy użyciu miksera. Dodaj słodką paprykę, dopraw pieprzem i solą. Pieczarki maczaj w cieście, smaż na złoty kolor. Cebulę obierz i pokrój w cienkie piórka. Składniki zalewy zagotuj razem z cebulą. Gorącą zalewą zalej pieczarki.