Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki najpierw smażymy w cieśnie, następnie marynujemy w zalewie. Ciekawa przekąska na sylwestrowy stół.
Pieczarki dokładnie oczyść. Jaja, mąkę, mleko i olej dokładnie zmiksuj przy użyciu miksera. Dodaj słodką paprykę, dopraw pieprzem i solą. Pieczarki maczaj w cieście, smaż na złoty kolor. Cebulę obierz i pokrój w cienkie piórka. Składniki zalewy zagotuj razem z cebulą. Gorącą zalewą zalej pieczarki.
Sardynki w prostej marynacie z octu jabłkowego.
Odsłon: 1152
Pyszny i puszysty sernik na kakaowym spodzie z polewą czekoladową posypany wi...
Odsłon: 15144
Szybka smaczna sałatka na różne okazje jak również jako dodatek do grilla.
Odsłon: 579
Pyszny i puszysty sernik na kakaowym spodzie z polewą czekoladową posypany wi...
Odsłon: 15144
Szybka smaczna sałatka na różne okazje jak również jako dodatek do grilla.
Odsłon: 579
Składniki
Pieczarki dokładnie oczyść. Jaja, mąkę, mleko i olej dokładnie zmiksuj przy użyciu miksera. Dodaj słodką paprykę, dopraw pieprzem i solą. Pieczarki maczaj w cieście, smaż na złoty kolor. Cebulę obierz i pokrój w cienkie piórka. Składniki zalewy zagotuj razem z cebulą. Gorącą zalewą zalej pieczarki.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Smażona przekąska ziemniaczana
Przekąski
Przekąska na każdą okazję
Przekąski
Jajka na twardo w panierce
Przekąski
Kalafior do obiadu w sosie śmietanowym
Smażona przekąska ziemniaczana
Sycąca przekąska na imprezę.
Odsłon: 24
Przekąska na każdą okazję
Ta przekąska jest dobra na wszystkie okazje. Ale moją intencją było przygotow...
Odsłon: 40