Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 260 Ocena: 3990
Dodano: 29.12.2017
Odsłon: 4233
> 6 os. | > 60 min | łatwe | tanie |
Pieczarki dokładnie oczyść. Jaja, mąkę, mleko i olej dokładnie zmiksuj przy użyciu miksera. Dodaj słodką paprykę, dopraw pieprzem i solą. Pieczarki maczaj w cieście, smaż na złoty kolor. Cebulę obierz i pokrój w cienkie piórka. Składniki zalewy zagotuj razem z cebulą. Gorącą zalewą zalej pieczarki.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

KulinarnaChwila 31 maja 2019Zgłoś do usunięcia
Super Pomysł:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

kasia-p 02 stycznia 2018Zgłoś do usunięcia
Robię trochę inne, ale te muszą być też dobre. Doskonała przekąska ;)9 Kto głosował? | Odpowiedz