Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki podawane na zielonych liściach z pomidorem i świeżym pieczywem stanowią wspaniałą propozycję na kolację.
tarka, piekarnik
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9123
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9123
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
1. Pieczarki umyć i oderwać ogonki (nie wyrzucać) 2. Cebulę pokroić w drobną kostkę wraz z ogonkami pieczarek. 3. Cebulę wraz z pieczarkami usmażyć na maśle dodając przyprawy. Po usmażeniu ostudzić. 4. Ser zetrzeć na drobnej tarce. 5. Białko ubić na sztywno. 6. Cebulę, pieczarki, ser, białko połączyć ze sobą i łyżeczką nafaszerować kapelusze pieczarek. 7. Piec przez 10 minut w temp. 225°C na góra-dół.
Smacznego! :)