Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki podawane na zielonych liściach z pomidorem i świeżym pieczywem stanowią wspaniałą propozycję na kolację.
tarka, piekarnik
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachw...
Odsłon: 62
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 121
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 82
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 176
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachw...
Odsłon: 62
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 121
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 82
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 176
Składniki
1. Pieczarki umyć i oderwać ogonki (nie wyrzucać) 2. Cebulę pokroić w drobną kostkę wraz z ogonkami pieczarek. 3. Cebulę wraz z pieczarkami usmażyć na maśle dodając przyprawy. Po usmażeniu ostudzić. 4. Ser zetrzeć na drobnej tarce. 5. Białko ubić na sztywno. 6. Cebulę, pieczarki, ser, białko połączyć ze sobą i łyżeczką nafaszerować kapelusze pieczarek. 7. Piec przez 10 minut w temp. 225°C na góra-dół.
Smacznego! :)