Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki podawane na zielonych liściach z pomidorem i świeżym pieczywem stanowią wspaniałą propozycję na kolację.
tarka, piekarnik
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1615
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232030
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5097
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1615
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232030
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5097
Składniki
1. Pieczarki umyć i oderwać ogonki (nie wyrzucać) 2. Cebulę pokroić w drobną kostkę wraz z ogonkami pieczarek. 3. Cebulę wraz z pieczarkami usmażyć na maśle dodając przyprawy. Po usmażeniu ostudzić. 4. Ser zetrzeć na drobnej tarce. 5. Białko ubić na sztywno. 6. Cebulę, pieczarki, ser, białko połączyć ze sobą i łyżeczką nafaszerować kapelusze pieczarek. 7. Piec przez 10 minut w temp. 225°C na góra-dół.
Smacznego! :)