Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki podawane na zielonych liściach z pomidorem i świeżym pieczywem stanowią wspaniałą propozycję na kolację.
tarka, piekarnik
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 803
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5698
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9519
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 251
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 803
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5698
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9519
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 251
Składniki
1. Pieczarki umyć i oderwać ogonki (nie wyrzucać) 2. Cebulę pokroić w drobną kostkę wraz z ogonkami pieczarek. 3. Cebulę wraz z pieczarkami usmażyć na maśle dodając przyprawy. Po usmażeniu ostudzić. 4. Ser zetrzeć na drobnej tarce. 5. Białko ubić na sztywno. 6. Cebulę, pieczarki, ser, białko połączyć ze sobą i łyżeczką nafaszerować kapelusze pieczarek. 7. Piec przez 10 minut w temp. 225°C na góra-dół.
Smacznego! :)