Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak mi się spodobał przepis Docherro: https://smaker.pl/przepisy-sniadania/przepis-boczniaki-zapiekane-w-bulkach,179092,docherro.html .., że postanowiłam skopiować przepis!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2785
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1313
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 766
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 108
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2785
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1313
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 766
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 108
Składniki
Upiekłam bułki: https://smaker.pl/przepisy-dodatki/przepis-bulki-do-hamburgerow,178214,fafiatko.html Bułki przekroiłam wzdłuż, wyjęłam część bułki z wewnątrz żeby było miejsce na farsz. Pieczarki pokroiłam w plastry i przesmażyłam na cebuli i porze, aż zniknie płyn a pieczarki się zrumienią. Całość doprawiłam solą i pieprzem. W połówki bułek położyłam po plastrze szynki, pieczarki i całość przykryłam serem. Zapiekałam do roztopienia sera w piekarniku. Przed podaniem połówki połączyłam ale do jedzenia je rozdzieliłam.
:D
Smacznego :)