Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie z piersi z kurczaka z paprykami w trzech kolorach z dodatkiem marchewki lub pieczarek(jak kto woli) nadaje się na zimno do kanapek jak i na ciepło z dowolnym sosem
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 128
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 48
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 13462
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 128
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 48
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 13462
Składniki
Mięso myje osuszam i miele w malakserze,zmielone mięso wkładam do miski. Wszystkie warzywa kroje na ćwiartki i wrzucam do malaksera i dosłownie małą chwilę miksuje żeby wyszła drobna kosteczka. Tak zmiksowane dodatki przekładam do mięsa,wsypuje wszystkie przyprawy,wbijam jajka i całość dokładnie mieszam. Nastawiam piekarnik na 220 stopni. Całość przekładam do foremki 30/12cm wyłożoną folią aluminiową i wkładam do piekarnika na około 50 min. Można spożywać na ciepło z sosem albo schłodzone do kanapek.