Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pieczeń. Pyszna na zimno - do kanapki, jak i na ciepło do obiadu.
Przepis dnia
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 759
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 936
Ciasteczka przygotowane według przepisu Futka. Oto link do przepisu; https://...
Odsłon: 261
Przepis dnia
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 759
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 936
Ciasteczka przygotowane według przepisu Futka. Oto link do przepisu; https://...
Odsłon: 261
Składniki
Bułkę namoczyć w mleku. Cebulę i czosnek obrać, zeszklić na rozgrzanym oleju. Pieczarki pokroić w drobną kostkę. Bułkę odcisnąć i wymieszać z mięsem, czosnkiem i cebulą, pieczarkami oraz jajkami. Doprawić do smaku, dokładnie wymieszać. Keksówkę wyłożyć papierem do pieczenia, mięsną masę przełożyć do formy. Wierzch posypać bułką tartą. Pieczeń piec około godziny w 180 stopniach.