Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pieczeń. Pyszna na zimno - do kanapki, jak i na ciepło do obiadu.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5643
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 941
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 31781
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 83
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5643
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 941
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 31781
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 83
Składniki
Bułkę namoczyć w mleku. Cebulę i czosnek obrać, zeszklić na rozgrzanym oleju. Pieczarki pokroić w drobną kostkę. Bułkę odcisnąć i wymieszać z mięsem, czosnkiem i cebulą, pieczarkami oraz jajkami. Doprawić do smaku, dokładnie wymieszać. Keksówkę wyłożyć papierem do pieczenia, mięsną masę przełożyć do formy. Wierzch posypać bułką tartą. Pieczeń piec około godziny w 180 stopniach.