Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pieczeń. Pyszna na zimno - do kanapki, jak i na ciepło do obiadu.
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 17
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2115
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 201
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1209
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 17
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2115
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 201
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1209
Składniki
Bułkę namoczyć w mleku. Cebulę i czosnek obrać, zeszklić na rozgrzanym oleju. Pieczarki pokroić w drobną kostkę. Bułkę odcisnąć i wymieszać z mięsem, czosnkiem i cebulą, pieczarkami oraz jajkami. Doprawić do smaku, dokładnie wymieszać. Keksówkę wyłożyć papierem do pieczenia, mięsną masę przełożyć do formy. Wierzch posypać bułką tartą. Pieczeń piec około godziny w 180 stopniach.