Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne w okresie jesiennym ;-D
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7498
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2454
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7498
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2454
Składniki
Kasztany dokładnie myjemy i osuszamy.
Każdego kasztana z wypukłej strony nacinamy na krzyż (uwaga bo kasztany się ślizgają i można się pokaleczyć, ja proponuję nałożyć na rękę w której się trzyma kasztana rękawiczkę kuchenną dla bezpieczeństwa).
Tak nacięte kasztany układamy na blaszce i pieczemy je w piekarniku nagrzanym do temp. 200'C przez około 15-20 minut.
Kasztany po upieczeniu solimy i zjadamy na gorąco. Smacznego !!!
;-D
;-)))