Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone talarki cukinii w pysznej chrupiącej panierce.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2359
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4447
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1456
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 402
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2359
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4447
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1456
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 402
Składniki
Cukinię umyć i pokroić w plasterki o grubości około 3 mm. Oprószyć solą i wysmarować oliwą z oliwek.
W misce wymieszać ser, bułkę tartą, migdały i suszone oregano.
Plasterki cukinii obtaczać w panierce i układać na blaszce do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku do 220 stopni przez około 25 minut. SMACZNEGO!