Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone talarki cukinii w pysznej chrupiącej panierce.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1847
Polecam, pychota.
Odsłon: 609
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 507
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1847
Polecam, pychota.
Odsłon: 609
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 507
Składniki
Cukinię umyć i pokroić w plasterki o grubości około 3 mm. Oprószyć solą i wysmarować oliwą z oliwek.
W misce wymieszać ser, bułkę tartą, migdały i suszone oregano.
Plasterki cukinii obtaczać w panierce i układać na blaszce do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku do 220 stopni przez około 25 minut. SMACZNEGO!