Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone talarki cukinii w pysznej chrupiącej panierce.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 995
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 72
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1129
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 187
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 995
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 72
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1129
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 187
Składniki
Cukinię umyć i pokroić w plasterki o grubości około 3 mm. Oprószyć solą i wysmarować oliwą z oliwek.
W misce wymieszać ser, bułkę tartą, migdały i suszone oregano.
Plasterki cukinii obtaczać w panierce i układać na blaszce do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku do 220 stopni przez około 25 minut. SMACZNEGO!