Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone i nadziane młode ziemniaki.
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 2970
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 188
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 2970
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 188
Składniki
Ziemniaki kroimy na pół i gotujemy w osolonej wodzie. Gdy są już miękkie odcedzamy i odstawiamy do wystygnięcia.
Pomidora i śledzia kroimy w bardzo drobną kosteczkę. Dodajemy posiekany szczypiorek, 2 łyżeczki jogurtu naturalnego i pieprz. Mieszamy i nadziewamy wydrążone ziemniaki.
Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 190 stopni przez 15 minut.