Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takich ziemniaków jeszcze nie jedliście, rozpływają się w ustach. Ziemniaki nadziewane i upieczone w piekarniku, również można upiec na grillu. Ziemniaki są codziennie w naszej diecie, przeważnie jemy gotowane, czasami mamy ochotę na coś nowego i wyjątkowo smacznego. Proponuje ziemniaki które zamieniają się w prawdziwy przysmak.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5393
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29744
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 230
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19393
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1040
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5393
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29744
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 230
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19393
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1040
Składniki
1. Ziemniaki obieramy, myjemy, osuszamy i łyżeczką robimy otwór. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, doprawiamy solą oraz przyprawą do ziemniaków. Pieczemy 30 minut w 180°C.
2. Cebulę obieramy, drobno kroimy i szklimy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy bardzo drobno pokrojony boczek oraz pieczarki. Doprawiamy pieprzem oraz solą. Pod koniec dodajemy ketchup oraz musztardę, chwilkę smażymy i gotowym farszem napełniamy każdy otwór w upieczonych ziemiankach.
3. Ser żółty ścieramy na tarce o dużych oczkach i posypujemy wierzch ziemniaków. 4. Chwilkę zapiekamy w piekarniku do chwili rozpuszczenia się sera.
5. Gotowe. 6. Smacznego.