Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy "kociołek" z piekarnika.
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 269
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 164
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2472
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 8603
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 269
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 164
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2472
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 8603
Składniki
Cebulę kroimy w piórka, marchewkę w krążki lub paski. Do naczynia (foremki) rozkładamy pokrojone składniki. Szynkę pokrojoną w kostkę przyprawić solą, pieprzem, przyprawą do mięsa wieprzowego i papryką. Polać wszystko oliwą.
Pieczemy w piekarniku o temp. 180st. ok 30 minut
Dodatki dowolne co kto lubi. SMACZNEGO