Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
orginalne...na wszystkie okazje...pikantne z odrobina afrodyziaczku
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 51
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1540
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 56
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 51
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1540
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 56
Składniki
ciasto tradycyjne na pierogi
wszystkie skladniki farszu wymieszac dokladnie i odstawic na 1 godz.do lodowki
postepujemy jak z innymi pierogami
odgotowujemy bardzo delikatnie i polewamy oliwa z dodatkiem oliwy sezamkowej'''''''',obsmazamy(nie koniecznie),obsmazone sa chrupiace,mozna posypac papryka
sos podajemy w miseczce,pierogi zaglebiamy w sosie tak aby nim nasakly...SMACZNEGO!