Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
orginalne...na wszystkie okazje...pikantne z odrobina afrodyziaczku
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2427
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4591
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1702
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 526
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2427
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4591
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1702
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 526
Składniki
ciasto tradycyjne na pierogi
wszystkie skladniki farszu wymieszac dokladnie i odstawic na 1 godz.do lodowki
postepujemy jak z innymi pierogami
odgotowujemy bardzo delikatnie i polewamy oliwa z dodatkiem oliwy sezamkowej'''''''',obsmazamy(nie koniecznie),obsmazone sa chrupiace,mozna posypac papryka
sos podajemy w miseczce,pierogi zaglebiamy w sosie tak aby nim nasakly...SMACZNEGO!