Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
orginalne...na wszystkie okazje...pikantne z odrobina afrodyziaczku
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4964
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13437
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5842
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7546
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4964
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13437
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5842
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7546
Składniki
ciasto tradycyjne na pierogi
wszystkie skladniki farszu wymieszac dokladnie i odstawic na 1 godz.do lodowki
postepujemy jak z innymi pierogami
odgotowujemy bardzo delikatnie i polewamy oliwa z dodatkiem oliwy sezamkowej'''''''',obsmazamy(nie koniecznie),obsmazone sa chrupiace,mozna posypac papryka
sos podajemy w miseczce,pierogi zaglebiamy w sosie tak aby nim nasakly...SMACZNEGO!