Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oj, warto mieć pod ręką cisto francuskie. Tak na wszelki wypadek ;) Szybka przekąska, idealna kolacja.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 694
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 180
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1360
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 694
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 180
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1360
Składniki
Ciasto wykładamy na blachę do pieczenia, nakłuwamy widelcem i smarujemy ketchupem. Kaki nacinamy, sparzamy, usuwamy skórkę i kroimy na pół plasterki. Układamy. Salami układamy. Pomidorki kroimy na pół. Układamy. Pieczarki oczyszczamy, kroimy na plasterki. Układamy. Posypujemy startą mozzarellą. Zapiekamy 25 min w temperaturze 180°C.