Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2328 Ocena: 51780
Dodano: 30.10.2018
Odsłon: 10665
5-6 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Ciasto wykładamy na blachę do pieczenia, nakłuwamy widelcem i smarujemy ketchupem.
Kaki nacinamy, sparzamy, usuwamy skórkę i kroimy na pół plasterki. Układamy.
Salami układamy.
Pomidorki kroimy na pół. Układamy.
Pieczarki oczyszczamy, kroimy na plasterki. Układamy.
Posypujemy startą mozzarellą.
Zapiekamy 25 min w temperaturze 180°C.
Na skróty
Komentarze do przepisu (14)

basiliana 02 listopada 2018Zgłoś do usunięcia
Ciasto francuskie świetnie się sprawdza w roli spodu, niedawno to testowałam;) Pizzy z kaki jeszcze nie próbowałam, a musi być pyszna.2 Kto głosował? | Odpowiedz

Dolcevita-in-my-kitchen 02 listopada 2018Zgłoś do usunięcia
Same dobre rzeczy, pycha i pieknie wyglada :-)2 Kto głosował? | Odpowiedz

bryssska 31 października 2018Zgłoś do usunięcia
Świetna ;-D Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

kuchmariola63 31 października 2018Zgłoś do usunięcia
Super. Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 30 października 2018Zgłoś do usunięcia
O mniam! Nigdy takiej nie jadłam. Wspaniała! <3 Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

ElMar 30 października 2018Zgłoś do usunięcia
Takiej jeszcze nie jadłam.Wygląda ciekawie:) Odpowiedzi: 1 ▼
2 Kto głosował? | Odpowiedz

izek 30 października 2018Zgłoś do usunięcia
Skuszę się na pewno na nią! :) Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

babcitereskiciasta 30 października 2018Zgłoś do usunięcia
Super pomysł, muszę kiedyś taką zrobić rodzince.:) Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz