Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oj, warto mieć pod ręką cisto francuskie. Tak na wszelki wypadek ;) Szybka przekąska, idealna kolacja.
Chrupiące ciasto, ciągnący ser, zapach świeżych ziół i słodycz pomidorów to p...
Odsłon: 5449
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 40
Szybka i smaczna babka na oleju nie tylko na święta , możesz ją również upiec...
Odsłon: 92
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 40
Szybka i smaczna babka na oleju nie tylko na święta , możesz ją również upiec...
Odsłon: 92
Składniki
Ciasto wykładamy na blachę do pieczenia, nakłuwamy widelcem i smarujemy ketchupem. Kaki nacinamy, sparzamy, usuwamy skórkę i kroimy na pół plasterki. Układamy. Salami układamy. Pomidorki kroimy na pół. Układamy. Pieczarki oczyszczamy, kroimy na plasterki. Układamy. Posypujemy startą mozzarellą. Zapiekamy 25 min w temperaturze 180°C.
Przepisy Przekąski
Przekąski
https://video.cookist.com/video/an/YQQmk-SwduVaI562/p8/
Przekąski
Bakłażan zapiekany w cieście francuskim
Przekąski
Wielkanocne jajka-galaretki
Przekąski
Wegański pasztet z kalafiora – Vege Wielkanoc
https://video.cookist.com/video/an/YQQmk-SwduVaI562/p8/
abc
Odsłon: 26
Bakłażan zapiekany w cieście francuskim
Szybkie w przygotowaniu i smaczne danie
Odsłon: 29