Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pizzę chyba lubi każdy, ale w zależności od dodatków każda ma swoich zwolenników lub przeciwników ;) W tej konfiguracji całkiem nieźle smakuje ;)
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3359
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 87
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 825
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 84
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3359
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 87
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 825
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 84
Składniki
Drożdże połączyć z cukrem, dodać kilka łyżek ciepłego mleka i mąki, wymieszać, odstawić na kilka minut. Następnie dodać pozostałe składniki i wyrobić ciasto drożdżowe, pozostawić do wyrośnięcia. W tym czasie na oleju z dodatkiem przypraw usmażyć umyte i pokrojone mięso, ostudzić i zmielić.
Na dużej prostokątnej blasze wysmarowanej tłuszczem rozłożyć ciasto, posmarować keczupem, wyłożyć mięso. Następnie dodać kukurydzę, fasolkę i plastry mozzarelli, przyprawić.
Piec w temp. 150 stopni przez ok. 20-25 min.
Podawać np. z sosem czosnkowym ;) Smacznego!