Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska dla gości. Sprawdza się, gdy nie mamy za wiele czasu na przygotowania, a smak pizzy lubi chyba każdy.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Składniki
Ciasto pizzowe rozkładamy w formie prostokąta, lub rozwijamy gotowe, smarujemy je koncentratem wymieszanym z oregano, bazylią, drobniutko pokrojoną 1/4 cebuli i przeciśniętym ząbkiem czosnku. Układamy salami i ulubione dodatki a na koniec posypujemy startą mozarellą. Zwijamy w roladę i kroimy na plastry. Układamy na papierze do pieczenia i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni. Pieczemy w zależności od piekarnika i rodzaju ciasta 20-30 minut. Podajemy np. z sosem czosnkowym:)