Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pizzerinki z ciasta francuskiego to szybka przekąska na śniadanie lub imprezę. Smaczna i kolorowo wyglądająca. Uwielbiają je nie tylko dzieci.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11527
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4996
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1234
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10131
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1496
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11527
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4996
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1234
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10131
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1496
Składniki
Ciasto francuskie kroimy na równe części. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Każdy kawałek smarujemy dwiema łyżkami passaty i posypujemy szczyptą ziół.
Posypujemy startym serem. Na górę układamy parówki pokrojone w plastry oraz drobno pokrojoną celubę i paprykę. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku(góra/dół)do temperatury 220°C przez 13 minut. Gotowe… Smacznego :)