Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie połączenie daje zaskakujący efekt.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2272
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4353
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1279
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 265
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2272
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4353
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1279
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 265
Składniki
Wykonanie: Cukinię opłukać, nie obierać i zetrzeć razem z dynią na tarce o średnich oczkach i dobrze odsączyć z nadmiaru soku. Następnie dodać mąkę, jajka, natkę pietruszki, przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Na patelni rozgrzać olej, smażyć zgrabne placuszki z obu stron na złoty kolor. Jogurt wymieszać z majonezem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem , wymieszać blenderem i podawać z plackami.