Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i pożywne, po prostu przepyszne!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1549
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 827
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1549
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 827
Składniki
Cebulę drobno pokroić i zeszklić na patelni. Twaróg zmieszać z mąką, jajkami i kefirem. Dodać sól i pieprz do smaku. Ciasto wyjdzie raczej gęste. Dodać cebulę wraz z olejem, na którym się smażyła. Odstawić na 15 minut. Na koniec dodać posiekany szczypior, wymieszać i smażyć. Smacznego!