Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako dodatek do zup lub przekąska.
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10071
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 868
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 212
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10071
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 868
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 212
Składniki
Brokuł ugotować. Zetrzeć na na tarce o grubych oczkach.
Ziemniaki, marchew umyć, obrać. Zetrzeć drobno na tarce wraz z cebulą. Dodać brokuł, jajko, mąkę, doprawić sola i pieprzem.
Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Można podać ze śmietaną lub ketchupem .