Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako dodatek do zup lub przekąska.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36594
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3173
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 479
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2724
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36594
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3173
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 479
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2724
Składniki
Brokuł ugotować. Zetrzeć na na tarce o grubych oczkach.
Ziemniaki, marchew umyć, obrać. Zetrzeć drobno na tarce wraz z cebulą. Dodać brokuł, jajko, mąkę, doprawić sola i pieprzem.
Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Można podać ze śmietaną lub ketchupem .