Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki są moim wymysłem nadają się dla niejadków którzy nie lubią marchwi,są pyszne i bardzo chrupiące.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1114
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5819
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1134
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1205
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1114
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5819
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1134
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1205
Składniki
Obrane i umyte ziemniaki oraz marchew
Zetrzeć na tarce
jarzynowej drobnej.
Dodać resztę składników z opisu i cebulę pokrojoną w drobną kostkę,
Dokładnie wymieszać.
Na patelnię wlać olej, rozgrzać go, zmniejszyć gaz i nakładać łyżką porcję ciasta ziemniaczanego.
Smażyć z obu stron na rumiano.
Podawać kto z czym lubi u nas ze śmietaną i cukrem.