Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są delikatne i puszyste, rozpływają się w ustach. Świetnie smakują z dodatkiem jogurtu.
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 207
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 141
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 398
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 7861
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 4691
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 207
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 141
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 398
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 7861
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 4691
Składniki
Kalafior ugotować, przestudzić i pokroić na niewielkie kawałki.
Jajka roztrzepać widelcem, pod koniec stopniowo dodając mąkę.
Dodać ser feta pokrojony w kostkę, pietruszkę, przyprawy i kalafiora, całość dokładnie wymieszać.
Na patelni rozgrzać tłuszcz, łyżką kłaść placuszki i smażyć z obu stron na rumiany kolor.