Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cukinia,cebulka,koperek,mieta,pietruszka...smaki lata
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 208
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 87
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 208
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 87
Składniki
cukinie i cebule utrzec na tartce o grobych oczkach,dodac drobno pokrojony koperek,miete i natke pietruszki,utarty ser i drobno rozdrobniona fete
w mikserze utrzepac jajka...powoli dodac make tak,aby powstala bardzo gesta masa..posolic i popieprzyc; uwaga ,feta jest slona!
wszystko dokladnie wymieszac...smazymy placuszki na malym ogniu,podajemy ze smietana,jogortem lub tzatzyki