Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cukinia,cebulka,koperek,mieta,pietruszka...smaki lata
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8445
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 523
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8445
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 523
Składniki
cukinie i cebule utrzec na tartce o grobych oczkach,dodac drobno pokrojony koperek,miete i natke pietruszki,utarty ser i drobno rozdrobniona fete
w mikserze utrzepac jajka...powoli dodac make tak,aby powstala bardzo gesta masa..posolic i popieprzyc; uwaga ,feta jest slona!
wszystko dokladnie wymieszac...smazymy placuszki na malym ogniu,podajemy ze smietana,jogortem lub tzatzyki