Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne podpłomyki z mąki gryczanej ze świeżym szpinakiem
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8556
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7044
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4807
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327544
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8556
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7044
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4807
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327544
Składniki
Mąkę połączyć z wodą i solą i 1/2 łyżeczki bazylii - wyrobić ciasto. Ciasto rozwałkować dość cienko i wykroić małe kółeczka. Piec około 10-15 minut w 180 stopniach. Na upieczone podpłomyki położyć liście szpinaku. Jogurt wymieszać z przeciśniętym przez praskę czosnkiem oraz bazylią i przyprawą w proszku do smaku . Sosem polać podpłomyki ze szpinakiem.