Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 14-11-2023
Chrupiące poduszeczki z ciasta francuskiego z soczystą lekko słodkawą dynią i rozpływającym się w ustach wyrazistym serem.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 803
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5690
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9516
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 250
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 803
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5690
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9516
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 250
Składniki
Dynię pokrojona w kostkę najlepiej podsmażyć do zrumienienia na niewielkiej ilości oliwy. Dynię można odrobinę posolić. Kawałki dyni i sera układa się na połowie ciasta francuskiego, zakrywa druga połówką, palcami dociska się ciasto a potem je nacina.
Brzegi można połączyć widelcem. Poduszeczki smaruje się roztrzepanym jajem i posypuje czarnuszką. Piec według przepisu na opakowaniu.
Smacznego :)