Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska i bardzo dobra.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 684
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1381
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 684
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1381
Składniki
1. Polędwiczki kroimy w plastry po czym delikatnie rozbijamy. 2. Przyprawiamy solą oraz pieprzem.
3. Na każdy kawałek mięsa układamy po kawałku sera.
4. Ciasno zwijamy i owijamy szynką.
5. Każdą roladkę obsmażamy na rozgrzanym oleju z każdej strony. 6. Roladki układamy na blaszkę wyłożoną papierem. 7. Zapiekamy 20 minut w 180˚C
8. Polędwiczki wykładamy na półmisek. 9. Smacznego