Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska i bardzo dobra.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 761
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 486
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 761
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 486
Składniki
1. Polędwiczki kroimy w plastry po czym delikatnie rozbijamy. 2. Przyprawiamy solą oraz pieprzem.
3. Na każdy kawałek mięsa układamy po kawałku sera.
4. Ciasno zwijamy i owijamy szynką.
5. Każdą roladkę obsmażamy na rozgrzanym oleju z każdej strony. 6. Roladki układamy na blaszkę wyłożoną papierem. 7. Zapiekamy 20 minut w 180˚C
8. Polędwiczki wykładamy na półmisek. 9. Smacznego