Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska i bardzo dobra.
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1102
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10200
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9252
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1102
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10200
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9252
Składniki
1. Polędwiczki kroimy w plastry po czym delikatnie rozbijamy. 2. Przyprawiamy solą oraz pieprzem.
3. Na każdy kawałek mięsa układamy po kawałku sera.
4. Ciasno zwijamy i owijamy szynką.
5. Każdą roladkę obsmażamy na rozgrzanym oleju z każdej strony. 6. Roladki układamy na blaszkę wyłożoną papierem. 7. Zapiekamy 20 minut w 180˚C
8. Polędwiczki wykładamy na półmisek. 9. Smacznego