Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pomidory faszerowane pastą rybną.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 323
Bigos to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań polskiej kuchni. W wielu dom...
Odsłon: 219
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 11
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 323
Bigos to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań polskiej kuchni. W wielu dom...
Odsłon: 219
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 11
Składniki
Rybę obieramy z ości. Ogórki kroimy w kostkę, oraz drobno kroimy szczypiorek. Pomidory umyć i przekroić na pól, wydrążyć ziarnka, w tak przygotowany pomidor nakładamy pastę rybną. Układamy na listku sałaty.