Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska pachnąca ziołami :)
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24775
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 77
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24775
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 77
Składniki
Pomidory umyć,obrać ze skórki i wydrążyć środek. Ugotowaną kaszę pęczak wymieszać ze "środkiem" pomidorów,pokrojonymi drobno suszonymi pomidorami,posiekaną natką pietruszki,pokrojonymi na drobno szparagami,przeciśniętym przez praskę czosnkiem,oregano,tymiankiem i pieprzem. Przygotowany farsz nałożyć do wydrążonych pomidorów a następnie ułożyć je w naczyniu do zapiekania.Piec w temp.180 st ok 20 min. Składniki sosu dokładnie wymieszać i polać wyłożone z piekarnika pomidory, Smacznego:)