Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska pachnąca ziołami :)
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4556
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 719
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 314
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14622
Babka kawowa to idealne ciasto na Wielkanoc, ale i na inne okazje. Jest przep...
Odsłon: 34
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4556
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 719
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 314
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14622
Babka kawowa to idealne ciasto na Wielkanoc, ale i na inne okazje. Jest przep...
Odsłon: 34
Składniki
Pomidory umyć,obrać ze skórki i wydrążyć środek. Ugotowaną kaszę pęczak wymieszać ze "środkiem" pomidorów,pokrojonymi drobno suszonymi pomidorami,posiekaną natką pietruszki,pokrojonymi na drobno szparagami,przeciśniętym przez praskę czosnkiem,oregano,tymiankiem i pieprzem. Przygotowany farsz nałożyć do wydrążonych pomidorów a następnie ułożyć je w naczyniu do zapiekania.Piec w temp.180 st ok 20 min. Składniki sosu dokładnie wymieszać i polać wyłożone z piekarnika pomidory, Smacznego:)