Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie połączenie składników daje zaskakujący efekt. Przekąska jest super smaczna.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 745
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424874
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10670
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336946
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 745
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424874
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10670
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336946
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu, odcedzić i wymieszać z masłem, jajkami i oczyszczoną z ości makrelą. Dodać posiekaną natkę pietruszki, bułkę tartą, przyprawić do smaku i starannie wymieszać. Pomidory opłukać, ściąć czapki, wydrążyć miąższ i napełnić przygotowanym farszem, na wierzch ułożyć po kilka ziaren zielonego groszku. Naczynie żaroodporne dobrze posmarować tłuszczem, następnie rozłożyć na dnie naczynia miąższ, ułożyć przygotowane pomidory, posypać startym serem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zapiec przez około 20 minut.