Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie połączenie składników daje zaskakujący efekt. Przekąska jest super smaczna.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 386
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 261
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1404
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 386
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 261
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1404
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu, odcedzić i wymieszać z masłem, jajkami i oczyszczoną z ości makrelą. Dodać posiekaną natkę pietruszki, bułkę tartą, przyprawić do smaku i starannie wymieszać. Pomidory opłukać, ściąć czapki, wydrążyć miąższ i napełnić przygotowanym farszem, na wierzch ułożyć po kilka ziaren zielonego groszku. Naczynie żaroodporne dobrze posmarować tłuszczem, następnie rozłożyć na dnie naczynia miąższ, ułożyć przygotowane pomidory, posypać startym serem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zapiec przez około 20 minut.