Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i bardzoszybkie w przygotowaniu no i tanie!
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 285
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1402
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 282
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1000
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 285
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1402
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 282
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1000
Składniki
Rozpuścić smalec, następnie rzucić pokrojoną w kostkę kiełbasę, za trochę rzucić pokrojoną cebulkę w kostkę, podsmażyć. Rzucić koncentrat pomidorowy podsmażyć. Dodać mąkę zamieszać, za moment wlać wodę z groszku i zwykłą wodę, za chwilę wsypać groszek i zagotować. Nie solimy i nie pieprzymy.
Podajemy na ciepło z chlebem lub bez.