Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i aromatyczna przekąska.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1584
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1345
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1399
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1355
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1584
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1345
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1399
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1355
Składniki
Sposób przygotowania: Fasolkę umyć i zalać dwoma szklankami gorącej wody i ugotować do miękkości, cebulę obrać, drobno posiekać, podsmażyć na maśle i włożyć odsączoną fasolkę, tymianek i zieleninę. Doprawić solą i pieprzem, sokiem z cytryny, chwilę poddusić i zalać roztrzepanymi jajkami. Przykryć i trzymać na bardzo wolnym ogniu aż jajka delikatnie się zetną. Ozdobić świeżymi ziołami.