Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i aromatyczna przekąska.
Podkręcone smaki lata!
Odsłon: 233
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 165
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 117
Podkręcone smaki lata!
Odsłon: 233
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 165
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 117
Składniki
Sposób przygotowania: Fasolkę umyć i zalać dwoma szklankami gorącej wody i ugotować do miękkości, cebulę obrać, drobno posiekać, podsmażyć na maśle i włożyć odsączoną fasolkę, tymianek i zieleninę. Doprawić solą i pieprzem, sokiem z cytryny, chwilę poddusić i zalać roztrzepanymi jajkami. Przykryć i trzymać na bardzo wolnym ogniu aż jajka delikatnie się zetną. Ozdobić świeżymi ziołami.