Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i aromatyczna przekąska.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2178
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101799
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6218
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2178
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101799
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6218
Składniki
Sposób przygotowania: Fasolkę umyć i zalać dwoma szklankami gorącej wody i ugotować do miękkości, cebulę obrać, drobno posiekać, podsmażyć na maśle i włożyć odsączoną fasolkę, tymianek i zieleninę. Doprawić solą i pieprzem, sokiem z cytryny, chwilę poddusić i zalać roztrzepanymi jajkami. Przykryć i trzymać na bardzo wolnym ogniu aż jajka delikatnie się zetną. Ozdobić świeżymi ziołami.