Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i aromatyczna przekąska.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116301
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7935
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2993
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1488
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1276
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116301
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7935
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2993
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1488
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1276
Składniki
Sposób przygotowania: Fasolkę umyć i zalać dwoma szklankami gorącej wody i ugotować do miękkości, cebulę obrać, drobno posiekać, podsmażyć na maśle i włożyć odsączoną fasolkę, tymianek i zieleninę. Doprawić solą i pieprzem, sokiem z cytryny, chwilę poddusić i zalać roztrzepanymi jajkami. Przykryć i trzymać na bardzo wolnym ogniu aż jajka delikatnie się zetną. Ozdobić świeżymi ziołami.