Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna potrawka ze szpinaku nadającą się na szybki obiad dla zabieganych i nie tylko. Jest prosta i szybka w przygotowaniu ale te na każdą kieszeń.
garnek, patelnia, praska do czosnku, nóż,
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Składniki
1. Makaron ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem odrobiny oleju, aby makaron nam się nie posklejał. Po ugotowaniu makaron przepłukać zimną wodą. 2. Szpinak rozmrażamy i podsmażamy na oleju. Do szpinaku dodajemy zbindowany seler naciowy, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz odrobinę czosnku granulowanego. 3. Pieczarki obrać, pokroić w plastry i podsmażyć dodając przyprawy. 4. Pieczarki połączyć ze szpinakiem i chwile podusić. 5. Ugotowany makaron nałożyć na talerz i polać szpinakiem.