Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna potrawka ze szpinaku nadającą się na szybki obiad dla zabieganych i nie tylko. Jest prosta i szybka w przygotowaniu ale te na każdą kieszeń.
garnek, patelnia, praska do czosnku, nóż,
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 468
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1815
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 468
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1815
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Składniki
1. Makaron ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem odrobiny oleju, aby makaron nam się nie posklejał. Po ugotowaniu makaron przepłukać zimną wodą. 2. Szpinak rozmrażamy i podsmażamy na oleju. Do szpinaku dodajemy zbindowany seler naciowy, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz odrobinę czosnku granulowanego. 3. Pieczarki obrać, pokroić w plastry i podsmażyć dodając przyprawy. 4. Pieczarki połączyć ze szpinakiem i chwile podusić. 5. Ugotowany makaron nałożyć na talerz i polać szpinakiem.