Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna potrawka ze szpinaku nadającą się na szybki obiad dla zabieganych i nie tylko. Jest prosta i szybka w przygotowaniu ale te na każdą kieszeń.
garnek, patelnia, praska do czosnku, nóż,
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 37
Doskonałą lazanię z cukinii przygotujesz zastępując tradycyjny makaron plaste...
Odsłon: 683
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 54
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 38
Dziś moja ulubiona śniadaniowa zupka mocy SOPA PRIMITIVA z ziół i warzyw z ma...
Odsłon: 26
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 37
Doskonałą lazanię z cukinii przygotujesz zastępując tradycyjny makaron plaste...
Odsłon: 683
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 54
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 38
Dziś moja ulubiona śniadaniowa zupka mocy SOPA PRIMITIVA z ziół i warzyw z ma...
Odsłon: 26
Składniki
1. Makaron ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem odrobiny oleju, aby makaron nam się nie posklejał. Po ugotowaniu makaron przepłukać zimną wodą. 2. Szpinak rozmrażamy i podsmażamy na oleju. Do szpinaku dodajemy zbindowany seler naciowy, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz odrobinę czosnku granulowanego. 3. Pieczarki obrać, pokroić w plastry i podsmażyć dodając przyprawy. 4. Pieczarki połączyć ze szpinakiem i chwile podusić. 5. Ugotowany makaron nałożyć na talerz i polać szpinakiem.