Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupkę robi się szybko a smak borowików to poezja sama w sobie. Tak więc przepis im prostrzy, tym lepszy.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1539
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231946
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5049
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1539
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231946
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5049
Składniki
Umyte i pokrojone grzyby (tych mniejszych w ogóle nie kroiłam, bo one tak cudnie wyglądają potem w zupie) podsmażyć w garnku z cebulą, zalać bulionem i gotować około 20 minut. Do zupy dodać śmietanę i gotować jeszcze około 5 minut. Doprawić solą i pieprzem. Na koniec wrzucić pietruszkę i gotowe:)