Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupkę robi się szybko a smak borowików to poezja sama w sobie. Tak więc przepis im prostrzy, tym lepszy.
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1277
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1277
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Umyte i pokrojone grzyby (tych mniejszych w ogóle nie kroiłam, bo one tak cudnie wyglądają potem w zupie) podsmażyć w garnku z cebulą, zalać bulionem i gotować około 20 minut. Do zupy dodać śmietanę i gotować jeszcze około 5 minut. Doprawić solą i pieprzem. Na koniec wrzucić pietruszkę i gotowe:)