Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupkę robi się szybko a smak borowików to poezja sama w sobie. Tak więc przepis im prostrzy, tym lepszy.
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 199
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 85
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 468
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 199
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 85
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 468
Składniki
Umyte i pokrojone grzyby (tych mniejszych w ogóle nie kroiłam, bo one tak cudnie wyglądają potem w zupie) podsmażyć w garnku z cebulą, zalać bulionem i gotować około 20 minut. Do zupy dodać śmietanę i gotować jeszcze około 5 minut. Doprawić solą i pieprzem. Na koniec wrzucić pietruszkę i gotowe:)