Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupkę robi się szybko a smak borowików to poezja sama w sobie. Tak więc przepis im prostrzy, tym lepszy.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16061
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4866
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16061
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4866
Składniki
Umyte i pokrojone grzyby (tych mniejszych w ogóle nie kroiłam, bo one tak cudnie wyglądają potem w zupie) podsmażyć w garnku z cebulą, zalać bulionem i gotować około 20 minut. Do zupy dodać śmietanę i gotować jeszcze około 5 minut. Doprawić solą i pieprzem. Na koniec wrzucić pietruszkę i gotowe:)