Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i smaczna przekąska, na imprezę, śniadanie, ale i na świąteczny stół!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 282
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 88
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 129
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 282
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 88
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 129
Składniki
Jajka ugotować na twardo - poobierać. Każde jajko ostrym nożem przeciąć na pół. Wyciągnąć żółtka do osobnej miseczki, a białka odłożyć na bok. Żółtka rozgnieść widelcem - jak najdrobniej.
Do rozgniecionych żółtek dodać majonez, ketchup i musztardę i dokładnie wymieszać. Szynkę pokroić w bardzo malutką kostkę, dodać do żółtek. Szczypiorek drobniutko posiekać i również dodać do żółtek. Doprawić solą i pieprzem, ewentualnie dodać majonez, aby osiągnąć kremową konsystencję. Pastę z żółtek nakładać do przygotowanych wcześniej białek. SMACZNEGO!