Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i smaczna przekąska, na imprezę, śniadanie, ale i na świąteczny stół!
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1320
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25022
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 131
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1320
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25022
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 131
Składniki
Jajka ugotować na twardo - poobierać. Każde jajko ostrym nożem przeciąć na pół. Wyciągnąć żółtka do osobnej miseczki, a białka odłożyć na bok. Żółtka rozgnieść widelcem - jak najdrobniej.
Do rozgniecionych żółtek dodać majonez, ketchup i musztardę i dokładnie wymieszać. Szynkę pokroić w bardzo malutką kostkę, dodać do żółtek. Szczypiorek drobniutko posiekać i również dodać do żółtek. Doprawić solą i pieprzem, ewentualnie dodać majonez, aby osiągnąć kremową konsystencję. Pastę z żółtek nakładać do przygotowanych wcześniej białek. SMACZNEGO!