Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie oraz smaczne przekąski z crackersów na Sylwestra. Zapraszam na film.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10369
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3001
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2096
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 801
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10369
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3001
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2096
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 801
Składniki
Serek łososiowy mieszamy z 1 łyżką majonezu, smarujemy nasze krakersy ,ilość krakersów dowolna. Na to kładziemy ogórek a na ogórek kawałek wędzonego łososia.
Serek o smaku szczypiorkowym zmieszać z 1 łyżką majonezu. Posmarować krakersy ,położyć plasterek salami na plasterek położyć odrobinę serka aby nasz ogórek się przykleił na ogórek też kładziemy odrobinkę serka ,aby nasza rzodkiewka się przykleiła. Tak powstała mała piramidka .
Serek o smaku szczypiorkowym połączyć z 1 łyżką majonezu. Posmarować dowolną ilość krakersów, położyć kawałek sałaty ja w moich przekąskach użyłam sałaty rzymskiej. Na sałatę dać kropelkę serka ,aby przykleić plasterek rzodkiewki na rzodkiewkę dać również kropelkę serka aby przykleić krążek surimi.
Serek o smaku szczypiorkowym wymieszać z 1 łyżką majonezu. Krakersy posmarować serkiem następnie położyć kawałek sałaty na sałatę dać kropelkę serka ,aby przykleić kawałek serka camembert następnie kładziemy szynkę na szynkę dajemy kropelkę serka ,aby przykleić krążek ogórka na ogórka dajemy ponownie kropelkę serka ,aby położyć krążek oliwki. Krakersy to te co widać na pierwszym planie z oliwkami. Przekąska prezentuje się wyśmienicie. Jest szybka i serwujemy od razu po zrobieniu , nie przechowywać za długo w lodówce ,gdyż krakersy zmiękną. Smacznego