Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste pączki twarogowe. Bez cukru i smażenia! Słodka przekąska pełna białka! Zjesz ile chcesz i nie przytyjesz ani grama!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 76
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 54
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 76
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 54
Składniki
Mąkę, białko, erytrytol i proszek do pieczenia przesiewamy przez sitko. Mieszamy.
W oddzielnej misce dokładnie rozgniatamy widelcem twaróg z jajkiem i aromatem waniliowym. Masę twarogową dodajemy do sypkich składników i wyrabiamy elastyczne ciasto.
Wilgotnymi dłońmi formujemy pączki i nakładamy je na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Pączki pieczemy przez dwadzieścia minut na środkowej półce piekarnika w stu osiemdziesięciu stopniach bez termoobiegu.
Wystudzone pączki polewamy puddingiem i dekorujemy pokruszonymi migdałami lub wiórkami kokosowymi. Smacznego!