Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste pączki twarogowe. Bez cukru i smażenia! Słodka przekąska pełna białka! Zjesz ile chcesz i nie przytyjesz ani grama!
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 719
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 636
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 382
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3535
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 719
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 636
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 382
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3535
Składniki
Mąkę, białko, erytrytol i proszek do pieczenia przesiewamy przez sitko. Mieszamy.
W oddzielnej misce dokładnie rozgniatamy widelcem twaróg z jajkiem i aromatem waniliowym. Masę twarogową dodajemy do sypkich składników i wyrabiamy elastyczne ciasto.
Wilgotnymi dłońmi formujemy pączki i nakładamy je na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Pączki pieczemy przez dwadzieścia minut na środkowej półce piekarnika w stu osiemdziesięciu stopniach bez termoobiegu.
Wystudzone pączki polewamy puddingiem i dekorujemy pokruszonymi migdałami lub wiórkami kokosowymi. Smacznego!