Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste pączki twarogowe. Bez cukru i smażenia! Słodka przekąska pełna białka! Zjesz ile chcesz i nie przytyjesz ani grama!
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 276
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6672
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1241239
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2418
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 407
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 276
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6672
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1241239
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2418
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 407
Składniki
Mąkę, białko, erytrytol i proszek do pieczenia przesiewamy przez sitko. Mieszamy.
W oddzielnej misce dokładnie rozgniatamy widelcem twaróg z jajkiem i aromatem waniliowym. Masę twarogową dodajemy do sypkich składników i wyrabiamy elastyczne ciasto.
Wilgotnymi dłońmi formujemy pączki i nakładamy je na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Pączki pieczemy przez dwadzieścia minut na środkowej półce piekarnika w stu osiemdziesięciu stopniach bez termoobiegu.
Wystudzone pączki polewamy puddingiem i dekorujemy pokruszonymi migdałami lub wiórkami kokosowymi. Smacznego!