Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste pączki twarogowe. Bez cukru i smażenia! Słodka przekąska pełna białka! Zjesz ile chcesz i nie przytyjesz ani grama!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7912
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 308
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3183
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 599
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7912
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 308
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3183
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 599
Składniki
Mąkę, białko, erytrytol i proszek do pieczenia przesiewamy przez sitko. Mieszamy.
W oddzielnej misce dokładnie rozgniatamy widelcem twaróg z jajkiem i aromatem waniliowym. Masę twarogową dodajemy do sypkich składników i wyrabiamy elastyczne ciasto.
Wilgotnymi dłońmi formujemy pączki i nakładamy je na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Pączki pieczemy przez dwadzieścia minut na środkowej półce piekarnika w stu osiemdziesięciu stopniach bez termoobiegu.
Wystudzone pączki polewamy puddingiem i dekorujemy pokruszonymi migdałami lub wiórkami kokosowymi. Smacznego!