Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś na ząb na imprezę.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1308
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 913
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1449
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1308
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 913
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1449
Składniki
Wykonanie: Na plasterkach szynki rozłożyć po kilka liści rukoli i przykryć żółtym serem. Paluszki posmarować majonezem, owinąć przygotowaną szynkę i podawać jako przekąskę.