Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta w wykonaniu i bardzo pyszna przekąska na imprezę sylwestrową. Zapraszam do obejrzenia filmu.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9553
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1097
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 185
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20821
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9553
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1097
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 185
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20821
Składniki
Piekarnik nastawić na 180 stopni funkcja góra, dół .Pieczarki utrzeć na tarce podsmażyć na patelni z cebulką, posolić popieprzyć , dodać poszatkowaną pietruszkę,. Ostudzić. Na ciasto położyć najpierw plasterki szynki, potem ser a następnie ostudzone pieczarki. Zwijamy w rulon, smarujemy rozbitym jajkiem na wierzchu i posypujemy ulubioną posypką , ja posypałam czarnym sezamem, a ty możesz posypać makiem lub czarnuszką. Kroimy w małe kawałki
Pieczemy w nagrzanym piekarniku 180 stopni funkcja góra ,dół na środkowej półce przez 35 minut. Podajemy na ciepło z kubeczkiem czarownego barszczu. Gotowe! Zapraszam na filmik! Szczęśliwego Nowego Roku!