Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta w wykonaniu i bardzo pyszna przekąska na imprezę sylwestrową. Zapraszam do obejrzenia filmu.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113598
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113598
Składniki
Piekarnik nastawić na 180 stopni funkcja góra, dół .Pieczarki utrzeć na tarce podsmażyć na patelni z cebulką, posolić popieprzyć , dodać poszatkowaną pietruszkę,. Ostudzić. Na ciasto położyć najpierw plasterki szynki, potem ser a następnie ostudzone pieczarki. Zwijamy w rulon, smarujemy rozbitym jajkiem na wierzchu i posypujemy ulubioną posypką , ja posypałam czarnym sezamem, a ty możesz posypać makiem lub czarnuszką. Kroimy w małe kawałki
Pieczemy w nagrzanym piekarniku 180 stopni funkcja góra ,dół na środkowej półce przez 35 minut. Podajemy na ciepło z kubeczkiem czarownego barszczu. Gotowe! Zapraszam na filmik! Szczęśliwego Nowego Roku!