Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta w wykonaniu i bardzo pyszna przekąska na imprezę sylwestrową. Zapraszam do obejrzenia filmu.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 340
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11135
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3777
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1301
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 340
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11135
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3777
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1301
Składniki
Piekarnik nastawić na 180 stopni funkcja góra, dół .Pieczarki utrzeć na tarce podsmażyć na patelni z cebulką, posolić popieprzyć , dodać poszatkowaną pietruszkę,. Ostudzić. Na ciasto położyć najpierw plasterki szynki, potem ser a następnie ostudzone pieczarki. Zwijamy w rulon, smarujemy rozbitym jajkiem na wierzchu i posypujemy ulubioną posypką , ja posypałam czarnym sezamem, a ty możesz posypać makiem lub czarnuszką. Kroimy w małe kawałki
Pieczemy w nagrzanym piekarniku 180 stopni funkcja góra ,dół na środkowej półce przez 35 minut. Podajemy na ciepło z kubeczkiem czarownego barszczu. Gotowe! Zapraszam na filmik! Szczęśliwego Nowego Roku!