Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta w wykonaniu i bardzo pyszna przekąska na imprezę sylwestrową. Zapraszam do obejrzenia filmu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7851
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3071
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7851
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3071
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Składniki
Piekarnik nastawić na 180 stopni funkcja góra, dół .Pieczarki utrzeć na tarce podsmażyć na patelni z cebulką, posolić popieprzyć , dodać poszatkowaną pietruszkę,. Ostudzić. Na ciasto położyć najpierw plasterki szynki, potem ser a następnie ostudzone pieczarki. Zwijamy w rulon, smarujemy rozbitym jajkiem na wierzchu i posypujemy ulubioną posypką , ja posypałam czarnym sezamem, a ty możesz posypać makiem lub czarnuszką. Kroimy w małe kawałki
Pieczemy w nagrzanym piekarniku 180 stopni funkcja góra ,dół na środkowej półce przez 35 minut. Podajemy na ciepło z kubeczkiem czarownego barszczu. Gotowe! Zapraszam na filmik! Szczęśliwego Nowego Roku!