Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czasami chyba wszyscy....na chwilkę, tracimy wenę do " mieszania w garach "... i wtedy właśnie powstają takie oto błyskawiczne i smakowite przekąski ;-))) gotowe w przysłowiowe 5 minut ;-)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8447
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 527
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8447
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 527
Składniki
avocado myjemy,kroimy na pół,usuwamy pestki dwie połowy kroimy na plastry grubsze i układamy na chlebku,dociskając lekko widelcem spryskujemy sokiem z cytryny,podlewamy oliwą z oliwek doprawiamy chilli,pieprzami,solą i czosnkiem posypujemy natką pietruszki I gotowe ;-)
Smacznego ;-)